Feestorkest Rootz

Band, zangeres of dj op jullie trouwfeest?

Waar we goed in zijn?

Band, zangeres of dj op jullie trouwfeest?
Muziek is een belangrijk onderdeel van je bruiloft. Niet alleen voor de ceremonie, maar ook voor het feest. Na alle spanning van overdag is het lekker om ‘s avonds los te kunnen gaan. Maar dan komt de vraag: wat willen jullie, een band, een dj of een artiest?

Wat past er bij de stijl van de bruiloft? Vinden jullie het leuk om een jazz band als achtergrondmuziek te hebben waar af en toe iemand op danst, of gaan jullie voor housemuziek waarop iedereen uit zijn dak gaat, met het risico dat het niet ieders smaak is? We gaan alle voor- en nadelen voor jullie af…

Band op jullie bruiloft
Muziek in een eigen stijl, veel interactie met het publiek en stemmen waarop je jaloers kunt worden: een band is te gek op je trouwfeest.

Wij spelen op bruiloften, studenten- carnavals- en andere feesten.

Bruiloft DJ boeken? Dat ene liedje dat je herinnert aan die keer dat jullie elkaar voor het eerst zagen. Of dat ene liedje waarop je lekker uit je dak kunt gaan. Welke muziek wil jij graag horen op je grote dag? Ga je voor een Bruiloft DJ of een band? Van achtergrondmuziek tot een spetterend discofeest, je vindt het hier!

Een DJ boeken voor je bruiloft is nog best lastig. Want hoe weet je van tevoren of de DJ aansluit bij wat jullie voor ogen hebben? Natuurlijk willen jullie met het trouwfeest een verpletterende indruk maken. Daarom is het belangrijk om de juiste vragen te stellen voordat jullie een keuze maken.

DJ op jullie trouwfeest
Een draaitafel op het podium, felle lichten die de zaal verlichten en veel variatie in muziek. Ga voor een toffe dj op jullie bruiloft

Een openingsdans valt of staat met de perfecte muziek en daarom verzamelden wij de leukste liedjes voor de openingsdans! De openingsdans kan best wel spannend zijn en misschien voel je je een beetje ongemakkelijk, maar probeer van dit intieme moment samen te genieten. Je voelt je in ieder geval een stuk meer op je gemak als je voor een nummer kiest dat jullie samen mooi vinden. Pak je lover stevig vast en ga ervoor met één van deze mooie liedjes voor de openingsdans!

Met liedjes als Hela Hola! (tut hola) en Roodkapje ging zaterdag 8 december het dak eraf bij café Kerkzicht in Riel. Feestband Pater Moeskroen liet de zaal meedoen, zowel op als voor het podium. Meer dan 180 bezoekers dansten en feesten tot in de vroege uren.

Brabantse gezelligheid
Na de eerste noten van Pater Moeskroen zit de feeststemming er al meteen in. Als zanger Martien van Oostrom vraagt of er hier ook carnaval wordt gevierd, krijgt hij meteen een polonaise. De cafézaal geniet met volle teugen van de band.

Roodkapje
Natuurlijk met de nummer 2 hit Roodkapje (1991) niet ontbreken. Evy wordt uit het publiek gehaald. In een roze mantel met kapje gekleed host zij over het podium. De tekst meezingen blijkt toch moeilijker dan gedacht. Ze blijft steken bij ‘naar oma toe’.

Hela Hola!
Het nummer Hela Hola! (tut hola) uit 1992 blijkt het ook nog prima te doen. De zaal zingt tut hola uit volle borst mee. Kijk naar het filmpje voor het nummer.

De twee trappisten die zaterdag 2 maart in Den Opstoet in Goirle meeliepen, bleven het dichtste bij het thema van het Carnaval dit jaar. Een dubbele trappist is aan beide kanten hetzelfde.

Uit balans
Wat niet aan beide kanten gelijk was, liet gewichtheffer Henk van Boxtel zien. Aan de ene kant 80.000 euro voor de huldiging van de plaatselijke Europese, Olympische en Wereldkampioen Ireen Wuest. Aan de andere kant een schamele 2200 euro subsidie voor het Goirlese carnaval.
Wie eenling van Boxtel ook de vorige jaren wil bekijken in zijn creaties, kan terecht bij Carnaval 2017.
Actualiteiten
Ook dit jaar was er aandacht voor actualiteiten in Goirle en ver daar buiten. De twee hermeniekes (Carla en Karin) vroegen aandacht voor een gender neutrale toilet. De demonstraties tegen de trage klimaatplannen in de politiek kwamen aan de orde. Ook het geluid van de nieuwe routes door de kom van Goirle, op weg naar T.

Geen grote wagens
Grote wagens waren dit jaar, evenals in andere gemeenten in de regio, niet aanwezig in de carnavalsoptocht. Gebrek aan opbouwlocaties, te weinig menskracht en geld spelen eveneens een rol. Striptent OO LALA trok grote belangstelling, want de dansmariekes waren striphelden, zonder netkousen.

Taxi in de regio Hooge Vaart Aantrekkelijke ritten? Maak zeker gebruik van Taxi Tilburg.

Degene die in In de regio Hooge Vaart woont maakt zeker gebruik van Taxi Tilburg. Natuurlijk altijd op tijd en voordelig ook nog. Ga je uit of heb je een romantisch diner in het centrum van de stad dan is het handig om met de taxi te gaan. Een goed taxi bedrijf weet wat representatief transport inhoudt, de chauffeurs zijn altijd vriendelijk en netjes gekleed. De taxi’s zijn net en schoon en rijden overal in Hooge Vaart en omgeving, geregeld worden mensen gebracht naar een ziekenhuis in Hooge Vaart. Maar natuurlijk voor een dagje ontspanning vervoeren we je op een aangename wijze naar de dierentuin bij jou in de regio van Hooge Vaart toe en dan ook weer opgehaald.

bij u in de regio Rechtvaart, Loonschedijk, Lage Zandschel, Nieuwe Vaart, Vrijhoeve-Capelle, Capelle, Sprang, Besoijen, Horst, Zandschel, Hil, Waspik Boven, Waalwijk, Hooge Zandschel, Kaatsheuvel, Sprangsevaart, De Efteling, Loonshoekje, Drongelen, Duiksehoef, Dongense Vaart, Heikant, ’s-Gravenmoerse Vaart, Kraanven, Klein-Dongen en Hooge Vaart?